F-kaasujen regenerointi

Onko kylmälaitteesi elinkaaren loppuvaiheessa? Tilaa meiltä talteenottosäiliöt , lajittele kylmäaineet ja toimita ne meille – kaikki maksutta.
Kylmäaineanalyysin jälkeen saat tiedon, onko kylmäaine regeneroitavissa, jolloin ainetta ei tarvitse hävittää ja vältyt hävitysmaksulta. Regenerointiin kelpaavat kylmäaineet voit ostaa takaisin regeneroituina, tai jos haluat päästä eroon kylmäaineista, maksamme niistä hyvityksen. Halutessasi voit tilata meiltä tyhjennyspalvelun.
F-kaasujen regenerointi takaa ympäristöystävällisen tavan siirtyä muihin jäähdytys- ja lämmitysratkaisuihin.
Varmista kylmäaineiden saatavuus regeneroimalla. Kierrättämällä takaat myös edullisemman hintatason sillä hinnan nousu on ollut HFC-kaasujen (esimerkiksi R410A- ja R134a-kylmäaineiden) kohdalla viime vuosina lähes kymmenkertainen.
Varmista myös, että talteenotto sujuu oikein tai kysy lisää meiltä!
f-kaasujen regenerointi

Talteenotto

Tarjoamme talteenottopullot ja kuljetukset lajitellulle, talteenotetulle kylmäaineelle ilman vastaanottomaksua. Tarjoamme 12,5 l ja 61 l talteenottopulloja kuuden (6) kuukauden maksuttomalla laina-ajalla. Mahdollista myös toimittaa 950 l säiliöt. Kaasupullomme ovat π-sertifioituja ja ammattikäyttöön hyväksyttyjä.

f-kaasujen regenerointi

Miltei kaikki yleisimmät kylmäaineet ovat regeneroitavissa. Regeneroimme kylmäaineet AHRI-740-standardit täyttävällä, EU:ssa valmistetulla patentoidulla laitteistolla. Kylmäaine-erälle laaditaan AHRI-700- sekä ISO 11650-1999 -standardien mukaiset laatusertifikaatit. Puhdistuksen jälkeen kylmäaine on valmiina uusiokäyttöön.

Hävitys

Jos kylmäaineet eivät kelpaa regenerointiin tai jatkokäsittelyyn, toimitamme ne puolestasi Riihimäen hävityslaitokselle kiinteään hintaan 4,50 €/kg. Viranomaisraportin löydät kirjautumalla CTS-palveluun.

Toimi näin:

 1. Tutustu talteenotto-ohjeisiin
 2. Tilaa meiltä talteenottopullot (maksuton kuljetus regeneroitaviille kylmäaineille)
 3. Täytä talteenottopullot ohjeiden mukaisesti
 4. Ilmoita meille sähköpostitse tai soittamalla
 5. Toimipaikasta riippuen tulemme joko hakemaan pullot tai tilaamme kuljetuksen puolestasi
 6. Regeneroitavissa olevat kylmäaineet analysoidaan, regeneroidaan ja toimitetaan asiakkaalle laina-pulloissa (6 kuukauden maksuton laina-aika)
 7. Toista prosessi!

Rahtia varten tarvittavat tiedot:

 • lastin brutto ja nettopainot
 • pullojen määrä ja koot
 • lavan mitat (LxSxK)
 • kylmäainetyyppi (jos tiedossa, muussa tapauksessa merkintä UN3163, LIQUEFIED GAS, N.O.S.)
 • lähettäjä, yhteyshenkilö ja yhteystiedot